Et lite oppdrett med fokus på brukslinjer.

Vi har et lite oppdrett av Mellompuddel. Vi har kun hatt et puddelkull.

Vi har tidligere drevet oppdrett av Dalmatiner.

Jeg har vært glad i hundesport og aktiv med det i mange år, så hvis jeg har hatt hunder med for meg det rette gemytt, har jeg vurdert å ha kull.

Vi leverer valper som registreres i NKK, og vi foretar alle helsekontroller, ormekurer, stell, pleie og sosialisering som valpene trenger før de kommer til sine nye hjem.

Våre valper leveres med valpeperm, der du finner nyttig info.
De leveres med valpepakker, helsebok og pass.

Vi stiller opp som oppdrettere med råd og hjelp, i den grad du selv ønsker det.

Det er en stor avgjørelse å kjøpe en valp, det er mye jobb i valpetiden, og generelt gjennom hundens liv. Ønsker du puddel er det mye pelspleie, og vi oppfordrer våre valpekjøpere til å sette seg godt inn i dette.  Vi vil hjelpe så godt vi kan om det er ønskelig, med å lære det enkleste i starten.

En mellompuddel er en aktiv hunderase, og trenger daglige gode turer og aktivisering.Vi vil gjerne knytte kontakt med seriøse valpekjøpere.


Vi ønsker deg som vil ta ansvar for pelsstell av puddel, og sørge for at hunden får tannstell og de vaksiner og dyrlegebesøk den trenger, selv om dette koster endel penger. Vi ønsker at du holder hunden forsikret. Vi ønsker deg som tilbyr et godt trygt og permanent hjem, og som har tid til hund. Vi søker deg som tilbyr et hjem hvor hunden er familiemedlem og behandles med omsorg.


Våre valpekjøpere må skrive under på at hunden ikke skal brukes i blandingsavl.Når det gjelder priser så følger vi raseklubbens snittpriser for mellompuddel.